19/9/13

Buddy Guy: O γηραιός αρχηγός των blues επέστρεψε!


Τι και αν φέτος γίνεται 77 χρονών, η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύει πως πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες στον χώρο των blues! Ο Buddy Guy γιόρτασε τα γενέθλια του στις 30 Ιουλίου και αντί να εισπράξει ο ίδιος δώρα, μας χαρίζει ένα ολοκαίνουριο album και μάλιστα διπλό (αυτό θα πει ανοιχτοχέρης)! 
Ο τίτλος του album είναι απλά “Rhythm & Blues” που αμέσως κάνει σαφές τις διαθέσεις του και σε αυτή τη δουλειά του! Πρόκειται για μια συλλογή 21 νέων τραγουδιών σε πολλά από τα οποία μάλιστα συμμετέχουν και αρκετοί –πρώτης κλάσης- ροκάδες της αμερικάνικης μουσικής σκηνής! Kid Rock, Gary Clark Jr, Beth Hart, Keith Urban αλλά και οι δύο κιθαρίστες των Aerosmith, Joe Perry και Brad Whitford μαζί με τον τραγουδιστή τους Steven Tyler στο τραγούδι “Evil Twin” που σας παρουσιάζουμε ευθύς πιο κάτω! 
To “Rhythm & Blues” ακολουθεί το επιτυχημένο και βραβευμένο με Grammy album του 2010 “Living Proof”! O Buddy Guy είναι κάτοχος συνολικά 6 ίδιων βραβείων! - See more at: http://www.tralala.gr/evil-twin-akouste-ti-nea-sinergasia-tou-buddy-guy-me-tous-aerosmith/#sthash.BDza8gWo.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: